DIGITAL

Oferim el servei de disseny i programació web per a qualsevol mena d’empresa.

Totes les nostres web estan dissenyades segons les necessitats, orientades cap a l’objectiu de la teva empresa.

labombetacreativa amb una àmplia experiència i un equip disposat a desenvolupar la teva web, senzilla, intuïtiva i fàcil de trobar per als teus clients.

Disseny i programació

Marketing digital

Social media

Botiga online

WEB_responsive

'Disseny de pàgines web que SI VENEN!

Combinem estratègies efectives que ajuden a la teva web a ser més atractiva, dinàmica i funcional. La majoria de les persones busquen serveis o productes a Google i moltes d’aquestes persones ho fan t’atreveixes de dispositius. La teva pàgina compta amb un web professional per al teu negoci?

La teva pàgina web:
Posicionament web, en els primers llocs com Google
Web responsive, Visible en qualsevol dispositiu
Experts en web
administrable
Un web atractiva i pràctica per a l’usuari.

Web PVCAT

Un resum

1. El nostre projecte.

Entenem l’abast i els requisits que requereix el teu lloc web, és important alinear tots els conceptes. Això s’aconsegueix treballant junts perquè tots tinguem una direcció correcta.

2. Planificació.

Descrivim el teu projecte, vam crear i vam acordar les prioritats del web. Realitzem un pla estratègic que aquest acord amb la visió inicial dels objectius proposats.

3.Disseny.

La idea cobra vida, ja en aquest punt es mostren els conceptes visuals, els nostres dissenyadors realitzen i revisen propostes fins que es compleixin els objectius.

4. Contingut.

L’elecció dels textos i continguts multimèdia és de vital importància per al projecte. D’aquesta manera es podran atreure els clients de manera més efectiva

Descobreix el que la bombeta creativa pot fer per tu