BRANDING

Som especialista en identitat visual, marca. La nostra filosofia i model ens permet crear experiències valuoses i de profund atractiu, capaç de definir la comunicació de la teva marca en mòduls físics i digitals.

Creem, desenvolupem, i millorem la teva marca, t’atreveixes de la creativitat i el disseny, perquè el teu negoci marqui la diferència enfront de la competència.

Som l’ADN de la teva marca

Projecte

Més Que Formació
Més Que Formació
Més Que Formació
Bolígrafo Més Que Formació
Més Que Formació
Més Que Formació

Un resum

1. Descobriment a través de la investigació.

El primer pas per crear una marca té a veure amb una intensa fase d’investigació on anem a tractar de descobrir tota la informació interna rellevant sobre la seva història, procediments, missió, visió, valors, etc.

2. Definició i proposta estratègica.

En el segon pas anem a mesurar, ordenar i contrastar la informació obtinguda per tal que sigui destil·lada a el servei de la marca. La informació seleccionada convergirà en el que anem a denominar com identitat de marca, el seu ADN.

3. Comunicació i implementació de marca.

Per no estendre’ns, una vegada que conclou tot el procés de construcció de l’estratègia de la marca passem a la implementació a través de diferents elements, canals, suports i tècniques de comunicació per als diferents punts de contacte identificats.

4. Identitat visual

Dins de les múltiples implementacions a través de tècniques i elements molt diferents que va a desenvolupar la marca ens trobem amb la identitat visual com un procés estratègic bàsic de comunicació.

Descobreix el que la bombeta creativa pot fer per tu